SANNEX

Geografisk hemvist:
Uppsala

Bandmedlemmar:
Andreas Olsson, 27 år (sång, gitarr)
Stefan Karlsson, 32 år (keyboard, sång)
Andreas Andersson, 21 år (bas, sång)
Mikael Norsten, 27 år (trummor, sång)

Bandet bildades:
1977

Mest minnesvärda spelning hittills:
Ekebofestivalen 2009, nonstop med Flamingokvintetten. Det var en riktig höjdare, med riktigt mycket trevligt folk.

Bandets musikaliska förebilder:
En gemensam nämnare är att vi alla gillar musik som ger oss något såsom text, melodi och framförande. Så förebilderna är allt från Bee Gees till Vince Gill till Cajsa Stina Åkerström.

Förebilder i livet:
De människor som har format oss till det vi är idag. Det är vänner, familjer, kollegor, lärare och musikaliska influenser.

Bandets hemliga vapen:
Det absolut roligaste vi vet är att vara ute och spela, sjunga och underhålla och vi vill att alla, om de dansar eller bara tittar, ska gå hem med ett leende på läpparna. Vi kommer att ge 100 procent till publiken i Strängnäs, samt de som dansar och tittar framför tv-apparaterna.

Därför kan vi vinna Dansbandskampen:
Vi spelar och förmedlar en musik som publiken lätt kan ta till sig. Vi är ärliga och det kommer att lysa igenom att det här är bra och trevlig underhållning.

När vi vinner kommer vi att fira med:
Att spela den bästa låten som någonsin gjorts för hela svenska folket. Vi kommer att jubla och sjunga allsång med alla som tycker om oss och har röstat. Sen kommer vi att vara lediga och äta en massa julmat. Efter det ska vi ut och förmedla Sannex och Dansbandskampen till 135 procent i 40 år.

Övrig info värd att veta om oss:
Ingen av oss är egentligen från Uppsala. Andreas Olsson är från Ystadstrakten, men bor numera i Uppsala. Stefan Karlsson bor i Uppsala, men är från Falkenberg. Andreas Andersson bor också i Uppsala, men är uppvuxen i Kristianopel utanför Karlskrona. Mikael Norsten är från Örebro och bor där fortfarande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0