HEJ SANNEXVÄNNER!!!

Det är mycket snack om väder och vind i dessa tider. I helgen var vi uppe i norrland och spelade.
I torsdags var vi i Sundsvall och när vi vaknade utanför Sundsvall i fredags morse så var bussen strömlös. Det var bara att dra 200 meter sladd och börja ladda bussen.
På kvällen spelade vi i Junsele Folkets Hus. Ute var det -20 och när vi skulle sova den natten så fungerade inte dieselvärmen i bussen. Som tur var så hade vi lite värmefläktar så att vi slapp frysa allt för mycket.  Lördagen skulle Umeå få besök av oss och vi åkte på förmiddagen och några mil utanför Junsele började varenda varningslampa i bussen att blinka. Bussen började att koka så det var bara att stanna mitt ute i ödemarken. Det tog 2 1/2 timma innan bärgningsbilen från Örnsköldsvik kom till räddning. Då var vi bra kalla alla Sannexpojkar.
Bärgningsbilen tog oss till Umeå via Örnsköldsvik. Vi kunde börja spelningen lite senare efter att en massa vänner hjälpt oss att packa upp. Volvo i Umeå meckade med bussen under natten och förmiddagen. Vi kunde lämna stan kl 13 för att bege oss till Bollstabruk där vi spelade på kvällen.
Kl 17.15 kom vi fram och började spela prick 18.00. Med andra ord en otroligt snabb uppackning. 
Spelningen var mycket skoj och personalen passade upp på oss hela tiden.
 


Nog om detta, nu blickar vi framåt mot våren och lite finare väder.

På fredag åker vi mot småland och växjö för att sprida Sannexglädje. 
Swinghallen kommer att koka av dans och glädje. På fredag eftermiddag kommer vi att medverka i 
Radio P4 Kronoberg. Pejes Kafè är ett direktsänt underhållningsprogram med livepublik som åker ut på olika platser och sänder en fredag i månaden i SR Kronoberg P4, och på fredag den 26 februari är vi då i Väckelsång och Björkeborgs bygdegård. Programmet sänds mellan 16.08 - 17.30 och programledare är Peje Johansson.

Alla ni som bor i regionen, missa inte detta live och alla ni andra gå in på www.sr.se/p4
och klicka er vidare till programmet.


MÅ VÄL ALLA OCH GLÖM INTE ATT KLÄ ER VARMT
 


Dans till Sannex 26/2 2010Så var det dags för terminens andra dans till orkester.  Ett kärt återbesök av Sannex som spelade i samband med föreningens 20-årsjubileum 2006. De var också med i dansbandskampen 2009.

Fika finns att köpa för en billig penning och vattnet är gratis. Vi fixar lite nattamat också. Kom, dansa och trivs med oss! DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö
Telefon: 0470-27880
E-post: info@swing.se

Mats kort från Falkenberg 13/2
Nillas bilder från Falkenberg 13/2


SANNEX på Vemdalsskalets Högfjällshotell

Vemdalsskalets Högfjällshotell

Nöjeskalendern
 
3 April Lördag  Dans till SANNEX,   Kvällsshow: De sotos
Afterski: SANNEX


DANSBANDSKALASET 2010
Dansbandskalaset med The Playtones & Sannex
Dansbandskampens populäraste band tillsammans med Thomas Deutgen äntrar Galaxy hela våren - det blir garanterat gung på Östersjön. Banden spelar live på stora scenen i Palace och Thomas leder frågestunder och tävlingar med fina priser. Bland annat kan du delta i en karaoke-tävling där de två vinnarna får sjunga med dansbanden senare på kvällen. Som extra bonus kommer Thomas att ge ett personligt omdöme efteråt, på det sättet som bara han kan ge. Och ja, banden spelar även på hemvägen.

Ombord på Galaxy 2 juni 2010SANNEX på SpotifySannex – I Kväll Ska Allting Hända - Live


Sannex – Vem Slår Ditt Hjärta För - Live

Sannex – Half A Boy And Half A Man - Live


Sannex – Gamla fina låtarHej SANNEX vänner!!

Hej SANNEX vänner!!

Har ni några bilder/videoklipp som ni vill dela med er?

Isåfall är ni välkomna att skicka tips, bilder och/eller videoklipp om dom underbara grabbarna i SANNEX till adress: sannexblogg@hotmail.com
DANS TILL HELGEN.........

Kommande dans fredag 19/2 Junsele Folkets Hus

Tid: 21-01. Entré vuxna: 140:-, 15-17 år: 80:-  I puben: SAM YOUNIS


ERSBODA FOLKETS HUS lördag 20/2

Tid: kl. 20.00 - 24.00

Vi fortsätter den mycket uppskattade danskursen i Bugg & Foxtrot kl 18 - 19.30
varje lördagsdans. Du betalar 150 kr i entrén och väljer du att gå hem före kl 20.00 så återbetalas 100 kr.
Dansledare Ellinor CarlanderLite bilder från Falkenberg Grand Hotell 13/2


SANNEX

Geografisk hemvist:
Uppsala

Bandmedlemmar:
Andreas Olsson, 27 år (sång, gitarr)
Stefan Karlsson, 32 år (keyboard, sång)
Andreas Andersson, 21 år (bas, sång)
Mikael Norsten, 27 år (trummor, sång)

Bandet bildades:
1977

Mest minnesvärda spelning hittills:
Ekebofestivalen 2009, nonstop med Flamingokvintetten. Det var en riktig höjdare, med riktigt mycket trevligt folk.

Bandets musikaliska förebilder:
En gemensam nämnare är att vi alla gillar musik som ger oss något såsom text, melodi och framförande. Så förebilderna är allt från Bee Gees till Vince Gill till Cajsa Stina Åkerström.

Förebilder i livet:
De människor som har format oss till det vi är idag. Det är vänner, familjer, kollegor, lärare och musikaliska influenser.

Bandets hemliga vapen:
Det absolut roligaste vi vet är att vara ute och spela, sjunga och underhålla och vi vill att alla, om de dansar eller bara tittar, ska gå hem med ett leende på läpparna. Vi kommer att ge 100 procent till publiken i Strängnäs, samt de som dansar och tittar framför tv-apparaterna.

Därför kan vi vinna Dansbandskampen:
Vi spelar och förmedlar en musik som publiken lätt kan ta till sig. Vi är ärliga och det kommer att lysa igenom att det här är bra och trevlig underhållning.

När vi vinner kommer vi att fira med:
Att spela den bästa låten som någonsin gjorts för hela svenska folket. Vi kommer att jubla och sjunga allsång med alla som tycker om oss och har röstat. Sen kommer vi att vara lediga och äta en massa julmat. Efter det ska vi ut och förmedla Sannex och Dansbandskampen till 135 procent i 40 år.

Övrig info värd att veta om oss:
Ingen av oss är egentligen från Uppsala. Andreas Olsson är från Ystadstrakten, men bor numera i Uppsala. Stefan Karlsson bor i Uppsala, men är från Falkenberg. Andreas Andersson bor också i Uppsala, men är uppvuxen i Kristianopel utanför Karlskrona. Mikael Norsten är från Örebro och bor där fortfarande.


RSS 2.0