Glad påsk!!!
Ja man kan nästan tro att Andreas försöker att beskriva hur stort påskägg han vill ha… Vi får väl hoppas att vi alla får påskägg så att vi klarar oss till midsommarJ

 

I Uppsala börjar snön smälta och solen skina så då passar det helt perfekt att vi åker norrut för vår årliga påskturné. I och för sig så börjar vi i Hallsbergs Ishall på skärtorsdagen. Klockan 20.00 drar vi igång ihop med vårt favoritband Drifters. På långfredagen beger vi oss till Möbeln i Tierp. Dansen börjar kl 21.30. Påskafton i fjällen låter väl trevligt? Vi ska vara i Vemdalen och spela både Afterski på eftermiddagen och vanlig dans på kvällen. Det kommer att bli en riktig höjdare. Vår buss kommer därefter att rulla ner från berget mot Örnsköldsvik och parken där. Det brukar alltid bli en succéartad kväll där. Ni är alla mycket välkomna!!!

 

Ni har väl heller inte missat att vi ligger på fjärde plats på Sverigetoppen med vår låt Så mycket mycket mer. Gå in på dansradion.se/sverigetoppen och rösta redan idag. Vi har också en helt ny shop på vår hemsida. Där kan man beställa nästan precis vad man vill. Ta en kik på vår hemsida sannex.nu och unna er någon trevlig present.

 

Ha nu en riktig mysig påskhelg med trevligt sällskap och god mat. Har Ni inget för Er så vet Ni var vi befinner oss


                            
        nojeskallan.se                                 boomfactory.se                           sannex.nu                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0