HEJ SANNEXVÄNNER!!!

Det är mycket snack om väder och vind i dessa tider. I helgen var vi uppe i norrland och spelade.
I torsdags var vi i Sundsvall och när vi vaknade utanför Sundsvall i fredags morse så var bussen strömlös. Det var bara att dra 200 meter sladd och börja ladda bussen.
På kvällen spelade vi i Junsele Folkets Hus. Ute var det -20 och när vi skulle sova den natten så fungerade inte dieselvärmen i bussen. Som tur var så hade vi lite värmefläktar så att vi slapp frysa allt för mycket.  Lördagen skulle Umeå få besök av oss och vi åkte på förmiddagen och några mil utanför Junsele började varenda varningslampa i bussen att blinka. Bussen började att koka så det var bara att stanna mitt ute i ödemarken. Det tog 2 1/2 timma innan bärgningsbilen från Örnsköldsvik kom till räddning. Då var vi bra kalla alla Sannexpojkar.
Bärgningsbilen tog oss till Umeå via Örnsköldsvik. Vi kunde börja spelningen lite senare efter att en massa vänner hjälpt oss att packa upp. Volvo i Umeå meckade med bussen under natten och förmiddagen. Vi kunde lämna stan kl 13 för att bege oss till Bollstabruk där vi spelade på kvällen.
Kl 17.15 kom vi fram och började spela prick 18.00. Med andra ord en otroligt snabb uppackning. 
Spelningen var mycket skoj och personalen passade upp på oss hela tiden.
 


Nog om detta, nu blickar vi framåt mot våren och lite finare väder.

På fredag åker vi mot småland och växjö för att sprida Sannexglädje. 
Swinghallen kommer att koka av dans och glädje. På fredag eftermiddag kommer vi att medverka i 
Radio P4 Kronoberg. Pejes Kafè är ett direktsänt underhållningsprogram med livepublik som åker ut på olika platser och sänder en fredag i månaden i SR Kronoberg P4, och på fredag den 26 februari är vi då i Väckelsång och Björkeborgs bygdegård. Programmet sänds mellan 16.08 - 17.30 och programledare är Peje Johansson.

Alla ni som bor i regionen, missa inte detta live och alla ni andra gå in på www.sr.se/p4
och klicka er vidare till programmet.


MÅ VÄL ALLA OCH GLÖM INTE ATT KLÄ ER VARMT
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0